Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor

de Rocsi in Pui, 23 Aug 2012 | 5231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 cartofi
  • jumatate ardei kapia
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 cana supa de legume
  • busuioc uscat
  • 1 catel usturoi
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor:

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet. Il taiem bucati nu foarte groase. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in 4-6 bucati, in functie de cat sunt de mari.

Punem intr-o tava hartie de copt si o ungem cu untul. Asezam puiul si cartofii, ii condimentam cu sare, piper si busuioc. Pasta de rosii o amestecam cu supa de legume si punem in tava. Radem parmezan pe fiecare bucata de pui, iar deasupra asezam bucatele de ardei kapia. Usturoiul il curatam, il pisam si il imprastiem in tava. Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins.

Cand este bine patruns atat puiul cat si cartofii, le descoperim si le lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Scoatem sa se racoreasca, presaram verdeata si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si conopida in vas roman