Piept de pui cu ananas

de UrsanMihaela in Pui, 3 Mar 2018 | 4553 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult aceasta combinatie carne de pui, ananas si cascaval.
Acum multi ani am participat la un concurs cu aceasta reteta si am luat un frumos premiu .

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept pui
  • 30 ml ulei
  • 300g cascaval
  • rondele de ananas ( compot )
  • sare - dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ananas:

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie ca pentru snitel.
   Se bat bucatile de carne, usor ca pentru snitel pe amandoua partile.
   Se pun in tigaia de teflon bucatile taiate de piept de pui, una langa alta si se adauga foarte putina apa si se da la foc potrivit. Se pune capacul pe tigaie.
   Dupa ce apa a scazut si carnea este rumenita, se intoarce carnea pe cealalta parte, se adauga ulei astfel incat sa fie unsa tigaia si se presara sare dupa gust.
   Se deschide compotul de ananas si se scurg rondelele de sirop.
   Se taie cascavalul in felii subtiri.
   Peste carnea gata rumenita se pune pe fiecare bucata de carne o rondea de ananas si o felie de cascaval. Se mai tin pe foc 1-2 minute, cat sa se inmoaie cascavalul ( tigaia trebuie acoperita ).
   Se ia cu paleta fiecare bucata de carne.
   Se poate servi cu diverse garnituri.

TIPS-URI

1

Dupa ce se pune cascavalul nu mai trebuie tinut pe foc mult timp, deoarece se poate topi cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

dantes 1

09.03.2018, 07:08

Interesant!

mihaelar63 1

17.03.2018, 16:29

Ma tenteaza si pe mine pusorul cu ananas

UrsanMihaela 1

17.03.2018, 16:48

Mihaelar63, incearca si poate iti va placea .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Specialitate de pui cu legume gratinate