Piept de pui Caju cu tăiței

de Satisfyyourcravings in Pui, 31 Mar 2014 | 3744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tăitei mai lați
  • 1 piept de pui, tăiat cuburi
  • 2 linguri de făină
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 6 fire de ceapă verde, tăiate rondele
  • 2 linguri sos tailandez dulce-picant
  • 1 mână de caju crud
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Caju cu tăiței:

Se fierb tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Se amestecă făina cu sosul de soia și usturoiul și se acoperă puiul cu pasta obținută. Se prăjesc bucățile de pui până își schimbă culoarea. Se adaugă ceapa și se mai gătește 1 minut. 

La final, se adaugă tăițeii, sosul dulce-picant și caju și se amestecă cu grijă până când tăițeii sunt acoperiți de sos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Caju cu tăiței" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vermicelli cu pui si legume