Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

de elucubratiiculinare in Pui, 31 Oct 2012 | 2602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de găină sau pui,
  • 500 g ceapă,
  • 500 g roșii cherry,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de găină cu ceapă și roșii cherry:

Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri. Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile. Se scoate și se ține la cald. Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie. Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă. Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.

Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru. Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute. Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

Dăm la cuptor pentru 30 minute. Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.

Servim fierbinte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găină cu ceapă și roșii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui aromat la cuptor