Piept de curcan umplut

de Bunica in Curcan, 28 Aug 2011 | 12791 vizualizari

 

O reteta delicioasa pentru un pranz sau cina.

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 2 oua
  • 100 g. cascaval
  • 100 g. bacon
  • 1 ardei gras( de preferinta rosu)
  • sare, piper
  • faina
  • seminte de susan
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan umplut:

Pieptul de curcan se feliaza si se condimenteaza.

Ardeiul, baconul, cascavalul se taie fasii.

Pe fiecare bucata de piept de curcan se pun alternativ cate 1-2 fasii de cascaval, ardei, bacon, apoi se acopera cu o parte tot din carne.

Se bat ouale cu putina sare.

Se da carne prin faina, apoi prin ousi seminte de susan.

Se pune tigaia pe foc si in ea uleiul la incins. 

In uleiul incins se prajesc snitelele de curcan .

se scot pe hartie absorbanta .

Se consuma alaturi de o garnitura de legume sau cu salata.

TIPS-URI

1

Pentru a nu se departa bucatile de carbe se pot prinde cu scobitori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]