Piept de curcan marinat in crusta de mustar si ierburi aromatice la cuptor

de Tabita _ in Curcan, 3 Mai 2020 | 9833 vizualizari

COMENTARII (30)

Tabita _ 1

05.05.2020, 00:16

Multumesc Rocsi

Ancutsa 1

06.05.2020, 10:17

mihaelar63 1

06.05.2020, 23:16

Imi place si am sa pun reteta la favorite

mihaelar63 1

06.05.2020, 23:17

In prima faza mi-am zis ca poate sunt prea multe 10 frunze de salvie . Uscate au aroma mai puternica . Apoi am vazut in imagini ca este vorba de salvie proaspata

Tabita _ 1

07.05.2020, 01:00

Mihaela, esti minunata, ai un ochi vigilent
Multumesc din suflet! Ma simt onorata!
De curand mi-am achizitionat salvia. De mult mi-o doream.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala