Am taiat o bucata de hartie pentru copt, pe care am pus cateva crengute de cimbru, sare si boabe de piper. Eu am folosit piper rosu.
Deasupra am asezat medalioanele de curcan, crestate din loc in loc, iar peste ele am presarat iar sare, crengute de cimbru si busuioc.
Le-am invelit in hartia de copt si le-am batut cu ciocanul de snitele.
Am pregatit o tigaie grill, am incins-o, dupa care am asezat bucatile de curcan. Cand s-au rumenit bine pe o parte le-am intors pe cealalta.
Aproape de final am adaugat in tigaie rosioarele taiate in jumatate si usturoiul feliat, cat sa se patrunda usor. Ce de arome...
Am pregatit o garnitura de spaghete, pe care doar le-am fiert, le-am sarat si amestecat cu putin unt.
Peste spaghete am aranjat carnea, rosioarele si usturoiul aromat si putina zeama ramasa in tigaie. Nu va sfiiti sa o folositi, pentru ca e tare gustoasa.
Pofta buna!
1
carnea am pus-o direct in tigaia incinsa, dar puteti sa o ungeti inainte cu putin ulei, daca preferati asa