Piept de curcan la cuptor

de Sidy in Curcan, 7 Oct 2011 | 17638 vizualizari

 

Ceva foarte usor de facut dar foarte bun, de ti se topeste in gura....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • cascaval felii
  • salam afumat sau bacon
  • unt
  • condimente
  • folie de aluminiu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la cuptor:

Se taie pieptul in doua bucati. Fiecare parte se cresteaza din 2 in 2 cm dar nu pina jos. In fiecare compartiment se pune cascaval si salam. Se condimenteaza si se pune pe o folie in care am pus putin unt. Se inchide bine folia si se da pieptul la cuptorul dinainte incins, timp de o ora.

In tava se pot pune felii de cartofi, roata dupa pieptul de curcan. Dupa trecerea timpului se desface folia si se verifica daca este fript pieptul. Daca mai e nevoie, se mai lasa putin la cuptor. Se serveste cu garnitura si salata.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

08.10.2011, 20:13

ce bine arata, delicios

Xandrinne 1

09.10.2011, 08:02

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 09:51

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de piept de curcan