Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin

de Oana in Curcan, 12 Oct 2011 | 9799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • o gutuie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingurita rozmarin uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin:

Pieptul de curcan feliat si spalat se aseaza intr-un vas de iena, se presara cu sare si rozmarin. Gutuia se spala si se taie felii, apoi se aseaza printre fileurile de curcan. Pata de tomate se dizolva in 300 ml apa calda si se adauga peste carne. Se introduce vasul la cuptor 30 de minute, pana ce carnea este frageda si bine aromata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan la cuptor / marinate