Piept de curcan cu pesto de trufe

de epurasha2bb in Curcan, 22 Dec 2010 | 4958 vizualizari

 

ieri v-am dat desert, azi va dau mancare! :))

 

INGREDIENTE

  • ¼ piept curcan fiert
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 1 foaie de dafin
  • Ulei
  • Sare, piper
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Decor final:
  • pesto de trufa neagra,
  • salata verde,
  • morcov,
  • sfecla rosie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu pesto de trufe:

Pieptul de curcan fiert se rupe fasii mari si se aseaza intr-o farfurie.

Se face sosul de ceapa astfel: taiam ceapa solzisori si o punem la calit in 2 linguri de ulei intr-o cratita.Se lasa putin sa devina sticloasa si se adauga apoi vinul.Se flambeaza putin, se stinge flacara, se adauga frunza de dafin, sare si piper si se mai lasa la foc mic putin.Se toarna strecurat peste pieptul de curcan.

Se serveste cu pesto de trufe negre alaturi pe care asezam cateva cubulete de sfecla rosie si decoram alaturi cu frunze de salata verde si suvite de morcov.

TIPS-URI

1

o mancare potrivita pentru sarbatori in 2 sau cu musafiri mai de seama!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu pesto de trufe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

Brindusa 1

22.12.2010, 22:49

trufe, mai Epuraso! Pe cine ai rasfatat tu cu mancarea asta?

kamy 1

23.12.2010, 19:23

nu le stiu,nu le-am vazut....da am auzit ca-s deosebite si ....scumpe 5f

MIUTA 1

26.12.2010, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut