Pide cu de toate

de AnyCostescu in Pizza, 15 Aug 2014 | 4506 vizualizari

 

Trebuiau sa aibe forma de barcuta dar ale mele s-au scufundat :)):))

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cana jumatate de apa
  • 2 linguri ulei
  • jumatate de lingurita de oregano
  • umplutura:
  • branza brie
  • telemea de vaca
  • cascaval
  • salam de vara
  • ardei gras
  • masline
  • rosii chery
  • ciuperci
  • carnati
  • 1 ou pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pide cu de toate:

Drojdia o punem la inmuiat cu apa calduta. Cernem faina intr-un vas, adaugam drojdia, sarea, zaharul si oregano. Framantam un aluat potrivit de tare. Lasam la crescut o ora .

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 4. Intindem fiecare bucata mai mult pe lungime si ridicam marginea sa ii dam forma de barcuta.

Ungem aluatul cu ou batut. Presaram carne si legume dupa preferinta fiecaruia. Eu am scris mai sus ce am folosit , dar puteti sa folositi ce aveti prin frigider. Eu am pus cascavalul la sfarsitul coacerii.

Dam la cuptor pentru circa 15-20 minute.

Se servesc calde cu sosurile preferate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pide cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

15.08.2014, 19:43

cica s-a scufundat )))

AnyCostescu 1

15.08.2014, 19:45

ina ) pai trebuia sa aibe forma de barcuta dar ........s-a scufundat

Rocsi 1

16.08.2014, 22:01

Ce faina!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pide