Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Peste, 21 Aug 2014 | 4608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot)
  • malai pentru mamaliguta
  • o capatana de usturoi
  • sare dupa gust
  • cateva linguri cu faina
  • ulei penrtu prajit
  • 2 lingurite cu ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi:

Pestisorii se curata (de cap si interior), se spala foarte bine si se trec prin faina alba de grau.

Ii prajim in uleiul incins (pastrat apoi la foc potrivit) pana ce se rumenesc frumos. 

Intre timp, pregatim mamaliguta si mujdeiul de usturoi (usturoiul se va pasa cu putin ulei de masline).

Se servesc calzi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Nu am avut timp de un montaj frumos ... Cineva, adica Bbk tragea de mine ca voia sa pape! Ba si-a bagat furculita prin mamaliguta si a stricat-o :))

2

PS. Pentru ea am avut pastrav.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori cu mamaliguta si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]