Peste pane cu susan

de mihaelaM in Peste, 8 Mai 2011 | 6374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr peste file
  • 3oua
  • pesmet
  • condimente pt peste
  • susan
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu susan:

Odata pestele dezghetat si uscat il taiem fasii.

Ouale le batem bine impreuna cu condimentele.Pesmetul il amestecam cu susanul.

Luam bucatile de peste si le trecem o data prin oua,apoi prin pesmet si inca o data prin ou si iar in pesmet dupa care il punem in cratita cu uleiul incins,il lasam sa se faca pe o parte apoi il intoarcem si pe cealalta parte.

Cand este gata il scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi tot surplusul de ulei.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bastonase de peste