Peste in suba

de roxana78 in Peste, 9 Oct 2010 | 11053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ceapa tocata marunt, eu folosesc blenderul cel cu, cutit in cana, pt. ca este destul de multa ceapa si ca sa-mi protejez ochii
  • peste afumat, hering sau macrou, depinde de ce aveti
  • 5 cartofi
  • 4 morcovi
  • oul fiert
  • 3 sfecle
  • maioneza 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in suba:

Pentru inceput se fierb toate legumele si cele 4 oua (separat, normal), iar ceapa se toaca fin.

Se pune intr-un vas yena, un rand de peste marinat afumat (fara oase) eu folosesc Matias, se gaseste la cutii in hypermarketuri, peste care se pune ceapa tocata fin, apoi cartoful fiert dat pe razatoare. Aici adaugam un prim strat de maioneza, dupa acea un praf de sare,apoi morcovul fiert dat pe razatoare si el, din nou un praf de sare, apoi oul fiert tare tot pe razatoare dat,(am uitat sa mentionez ca se dau pe razatoarea mare ingredientele), din nou un praf de sare, apoi sfecla rasa si ea si la final se mai pune maioneza, deasupra, ca la salata boeuf.

Este foarte delicioasa si nu e foarte grea, avand in vedere ca are peste.

Pofta buna si sper sa va placa reteta mea pe care noi o facem la fiecare sarbatoare si zile de nastere, a luat locul salatei boeuf.

Savurare placuta !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in suba" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

mihaelar63 1

20.05.2012, 23:58

Imi place mult reteta ta ,abia astept sa se faca sfecla proaspata in gradina sa o prepar

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:07

miki_a 1

08.05.2016, 10:24

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit