I se spune englezesc pentru ca e servit cu acel sos(Creme anglaise) dar nu dulce,pregatit special pentru peste sau orice alta carne.
Fileurile portionate,condimentate,se trec prin faina,unt topit apoi prin pesmet,se pun in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor 30min
Pentru sos se freaca galbenusurile cu 2linguri apa,se adauga 2/3din cantitatea de unt taiat cubulete,se pune vasul pe bain-marie amestecand mereu iar dupa ce s-a ingrosat se da vasul deoparte si se incorporeaza untul ramas,topit si racit putin,se amesteca bine pana devine un sos dens(daca e nevoie se mai pune pe bain-marie),apoi se condimenteaza,se adauga zeama de lamaie dupa gust si caperele taiate(atentie la sare,pentru ca si caperele sunt sarate)
In acest timp se fierbe intr-un vas cu apa(mai multa),cu sare si putin ulei,1ceasca cu orez iar dupa ce a fiert,se strecoara.
Se serveste pestele pe farfurie,sos deasupra,alaturi garnitura de orez,iar sosul ramas se pune intr-o sosiera,pentru cine mai doreste.