Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 5116 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 1:30 min, program “high”, complexitate medie)

 

INGREDIENTE

  • File de biban / salau (fara oase ) – 2 buc
  • Fresh de la o lamaie mica
  • Miere – 2 lingurite
  • Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite
  • Patrunjel – ½ legatura
  • Marar – ½ legatura
  • Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional)
  • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 

  • Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;

  • Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;

  • Toaca patrunjelul si mararul marunt;

  • Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;

  • Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;

  • Pune-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;

  • Scoate file-urile din slow cooker Crock-Pot si spala vasul de aluminiu;

  • Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;

 

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu glazura de mustar la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:51

Bun

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 15:24

mihaelar63 1

14.12.2015, 16:26

Imi place primul rand de la preparare : Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii; ))) merge la favo. Totusi nu cred ca trebuie sa terorizam pestele cu 90 minute De preparare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]