Peste aromat in crusta de piper

de Retete cu Margareta Cismasiu in Peste, 29 Sep 2014 | 3338 vizualizari

 

Ieri am implinit 28 de ani de casatorie,asa ca am preparat acest peste cu care l-am asteptat pe sotul meu.Dupa cum se vede,prezentarea a fost in aceeasi tema,surpriza,pe masura.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 pesti ( se poate folosi orice fel de peste)
  • 3 ling sos soia
  • ,2 ling ulei,
  • 3 ling vin alb sec,
  • mix de piper boabe,
  • sare,
  • coriandru,
  • ghimbir,
  • chimen.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste aromat in crusta de piper:

Pestele se curata si se spala bine apoi se scurge de apa.Daca e mare,se taie felii daca nu, se lasa intreg.Din restul ingredientelor se prepara un sos cu care se unge pestele pe toate partile,si in interior.Sosul ramas se toarna intr-o cratita.Mixul de piper se toaca mare,cu piulita.Se tavaleste pestele prin acest piper apoi se aseaza in cratita.Se acopera cu folie alimentara si se da la cuptor.Dupa 30 min.se indeparteaza folia si se lasa pana scade sosul,iar pestele e frumos rumenit.

Se serveste cu garnitura de legume sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste aromat in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pestisori