Peste alb cu garnitura de morcovi

de cristinne in Pangasius, 29 Apr 2010 | 5744 vizualizari

 

Simplu, usor si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste alb
  • 4 morcovi mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar vin alb
  • 4 linguri ulei masline
  • condimente : maghiran, oregano, patrunjel, marar, piper mixt, ienibahar si sare {nu knorr sau maggi..sunt total impotriva!}
  • verdeata pt final (marar si patrunjel in proportii egale)  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb cu garnitura de morcovi:

Se pregateste pestele, se curata morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-un vas de yena morcovii taiati impreuna cu pestele. Apoi se amesteca cu restul de ingrediente : condimentele, uleiul, vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptorul preincalzit, timp de 40-60 de minute (depinde de cuptorul fiecaruia -la 240 de grade la inceput, dupa care la 200 de grade spre final (ultimele 20-25 de minute, eu una asa am facut, oricum se verifica din cand im cand). Cand morcovii sunt gata aproape moi, inseamna ca totul e facut.

La final adaugam verdeata marunta si ne bucuram de minunata, sanatoasa si delicioasa masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu garnitura de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste inabusit cu legume