Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur

de nadea68 in Peste, 6 Noi 2013 | 5914 vizualizari

 

Am scris ,,al cartoccio'' dar de fapt inseamna in foaie de aluminiu...mi s-a parut titlu prea lung,fiind reteta italiana sper ca merge...

 

INGREDIENTE

  • 3 bibani
  • 1 kg cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur:

Incepem cu pestele...Curatam pestele,il spalam ,inauntru punem un spic de usturoi,rozmarin si un pic de ulei deasupra.Procedam asa cu tot pestele.

Luam trei foi de aluminiu.Pe fiecare foaie punem cate un peste si inchidem bine foaia de aluminiu.

Pestele impaturit in foaie punem intr-o tava si dam la cuptor la 220° cam 30 minute.

Pregatim cartofi.Ii curatam ,ii spalam si-i taiem in patru sau oricum in bucati mai mari.

Punem la fiert intr-o oala cu apa rece,atat cat sa-i acopere.

Cand sunt gata cartofii se scot si se condimenteaza cu ulei,sare,piper si patrunjel.

Scoatem pestele,dam la o parte foaia de aluminiu si servim cu cartofii natur.

Ceva bun si sanatos!

 

TIPS-URI

1

uleiul se poate inlocui cu unt aromatizat

2

pestele se poate servi direct in foaia de aluminiu

3

se poate folosi orice tip de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta