Perisoare de pui in sos bechamel

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 12 Feb 2011 | 5596 vizualizari

 

INGREDIENTE

Perisoare :

  • 400 g carne de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper
  •  

Sos:

  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri rase faina
  • 350-400 ml lapte
  • Piper cu lamaie
  • Sare
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de pui in sos bechamel:


Perisoare:
Carnea de pui se marunteste si se condimenteaza.Ceapa se poate pune in robot sau se poate toca foarte marunt cu un cutit.Carnea se amesteca cu ceapa,oul si orezul!Se amesteca bine.

Intr-o oala incapatoare se pune apa si delikat si se pune la fier.Cand da in clocot,se da focul mic si se pun perioarele formate cu mana umeda.Se fierb perisoarele pana este fiert orezul.Se scot pe o farfurie.

Sosul:

Intr-o cratita se pune untul si uleiul,cand amestecul este omogen se adauga faina si se “prajeste”,apoi se toarna lapte rece amestecand energic.Sosul se fierbe pana se ingroase.Daca are cocoloase se strecoara!Se condimenteaza.

 Perisoarele se pun in sos si se servesc cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de pui in sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto