Pere imbatate

de cristeena20 in Dulciuri, 1 Noi 2012 | 4652 vizualizari

 

Sunt pere fierte in vin..cu iz de scortisoara. ..perfecte iarna....

 

INGREDIENTE

  • 10 pere medii
  • 2 l de vin rosu
  • 1 pahar vin de Porto (dulce)
  • 500 gr zahar
  • scortisoara (baton)
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere imbatate:

-perele se curata de coaja ,dar se lasa intregi (si pentru aspect lasati codita).

- Intr-o oala se pune vinul cu zaharul si perele frumos aranjate in picioare si se dau la fiert la foc mic. Se fierb pana se fierb perele si vinul se ingroasa putin, ca un sos.

- se lasa la racit si  se serveste rece ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere imbatate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu Finetti si pere