Pere imbatate

de cristeena20 in Dulciuri, 1 Noi 2012 | 4418 vizualizari

 

Sunt pere fierte in vin..cu iz de scortisoara. ..perfecte iarna....

 

INGREDIENTE

  • 10 pere medii
  • 2 l de vin rosu
  • 1 pahar vin de Porto (dulce)
  • 500 gr zahar
  • scortisoara (baton)
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere imbatate:

-perele se curata de coaja ,dar se lasa intregi (si pentru aspect lasati codita).

- Intr-o oala se pune vinul cu zaharul si perele frumos aranjate in picioare si se dau la fiert la foc mic. Se fierb pana se fierb perele si vinul se ingroasa putin, ca un sos.

- se lasa la racit si  se serveste rece ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere imbatate" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Welfenspeise - Vanilla sabayon