Penne rigate cu carne tocata si cascaval

de onuta in Penne, 7 Iul 2010 | 8808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne rigate (400 gr)
  • 400 gr carne tocata de vita
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • sare,piper,boia de ardei dulce
  • 3 linguri ulei
  • 100 gr cascaval ras (de preferinta afumat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu carne tocata si cascaval:

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.

Carnea se pune in 3 linguri de ulei sa se caleasca un pic.Se da deoparte si se adauga sarea,piperul si boiaua de ardei.

Se amesteca pennele cu carnea tocata.Se pun intr-o tava unsa cu unt.Se adauga cascavalul ras deasupra si se dau la cuptor pana se rumenesc usor deasupra.

Cand sunt gata se garniseste cu felii de rosii si ardei gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu carne tocata si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]