Penne la cuptor

de Alina26 in Penne, 28 Oct 2013 | 5977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g penne
  • 500 g brocoli
  • 100 g bacon
  • 300 g carnati proaspeti
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 mozarella
  • 100g parmezan ras
  • un varf de cutit de pasta de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor:

1.Am pus apa la fiert cu sare.Am taiat brocoli in buchetele,le-am spalat si cand apa a inceput sa fiarba,i-m pus la fiert,circa 5 minute.I-am scos cu o paleta,i-am pus la scurs,si in aceiasi apa am fiert pasta,dupa instructiunile de pe ambalaj.Apoi am pus-o la scurs.

2.Am pus o tigaie la incins cu ulei,am taiat feliute baconul,si l-am prajit bine.Am taiat si carnati bucatele circa 1cm si i-am prajit impreuna cu baconul.I-am scos  si in acelasi ulei am tras in tigaie bocoli cu putina sare,piper si pasta de ardei iute.

3.Am taiat mozarella cubulete si intr-un bol am mestecat toate ingredientele,potrivind de sare si piper.Am pastrat 20g parmezan.

4.Am incins cuptorul 200°.Am pus toata compozitia in tava,am presarat restul de parmezan si am dat-o la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

Anett 1

28.10.2013, 17:22

super!

Alina26 1

28.10.2013, 19:32

Lavinia 1

28.10.2013, 20:19

bune

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu branza - Reteta usoara si gustoasa