Este perfecta pentru un pranz sau chiar o cina! Este satioasa si tare gustoasa, chiar daca nu are multe ingrediente.
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece prin jet de apa.
Se spala pieptul de pui, se dezoseaza apoi se toaca.
Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga. Se adauga carnea tocata si se lasa la calit pana se albeste. Se pune sosul de soia, se amesteca putin apoi se toarna apa si rosiile cu sosul. Se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pun foile de dafin si se lasa totul sa fiarba cca 15-20 de minute la foc potrivit, amestecandu-se din cand in cand.
La final se scot foile de dafin, apoi se pun pastele fainoase. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, se presara deasupra branza de capra, se acopera cratita si se mai lasa inca 5 minute la foc mic.
Se servesc calde!
Pofta buna!
1
Se pot folosi orice fel de paste fainoase.
2
Daca folositi altfel de carne, sa tineti cont de timpul de fierbere.