Pateuri cu telemea si marar

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2012 | 6461 vizualizari

 

O idee de aperitiv rapid.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru cca 20 de bucati:
  • 400 g aluat aluat foietaj,
  • 200 g telemea,
  • marar dupa gust,
  • sare daca mai este nevoie,
  • 1 galbenus de ou pt uns,
  • susan,
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu telemea si marar:

Prima data pisam telemeaua si o "condimentam" dupa gust cu marar proapat tocat marunt si sare (daca telemeaua este sarata,sariti peste sare) Taiem aluatul foietaj in patratele cam de 3-4 cm. In mijlocul fiecarui patratel se pune cate 1/2 lingurita de branza si se impatureste in doua. Apasam pe margini,pentru a nu iesi compozitia,ungem triunghiurile cu ou batut si presaram susan. Punem pateurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu telemea si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

10.06.2012, 09:55

bune

Miha 1

10.06.2012, 10:31

mni mni...

cocolina 1

10.06.2012, 11:43

ce bune si delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu telemea