Pateuri cu spanac si branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2012 | 6436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g frunze de spanac proaspat, oparit
  • 100 g branza telemea
  • un ou
  • 1/2 lingurita de nucsoara
  • o foaie de aluat frantuzesc
  • o lingura cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu spanac si branza:

Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste in apa fierbinte cu sare, apoi se lasa la sub jet de apa rece 5 minute. Se asa la scurs in strecuratoare si apoi se scure bine in maini. Intr-un castron se amesteca telemeaua rasa cu oul si nucsoara prospat rasa.

Pe foaia de aluat se presara spanacul, iar deasupra amestecul de branza. Se ruleaza foaie si taie rondele de 2 cm sau se poate coace intreaga si se taie dupa ce se raceste. Se unge cu putin ulei si se coace la foc mediu pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Role cu branza si cascaval