Pateuri cu masline si cascaval

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 4421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • cascaval ras (aproximativ 200-300 g)
  • masline (150 g - fara samburi)
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingura susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu masline si cascaval:

Intindem foaia decongelata de foietaj. Planseta trebuie pudrata putin cu faina. Intindem foaia cu sucitorul pana cand are o grosime de 0,5 cm. Presaram cascaval ras, masline feliate (fara samburi), chimen si susan. Taiem aluatul in patrate de 10 cm si unim doua colturi ale patratului. Asezam pateurile pe o tava tapetata cu hartie pentru copt. (am facut o mini rulada cu cascaval din jumatate de aluat). Punem tava in cuptorul preincalzit la 180 C. Timp de coacere 30-35 minute la foc mediu. Atentie la temperatura, pateurile se pot arde foarte usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu masline si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza