Pateuri cu ciuperci

de -Marius- in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2019 | 3746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • 300g mix ciuperci congelate
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de rosii
  • parmezan
  • branza cheddar
  • sare
  • piper
  • susan
  • un galbenus – pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga mixul de ciuperci. Se gateste cateva minute, apoi se pune pasta de rosii, parmezanul, sare si piper.

Aluatul de intinde si se taie in 4. Pe fiecare bucata de aluat se pune branza cheddar rasa, apoi se pune umplutura si din nou cheddar ras.

Marginile aluatului se ung cu galbenus batut si se impatureste pateul.

Se ung pateurile cu galbenus si se presara susan.

Se baga in cuptor pentru 25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]