Pateuri cu Aperifrais

de Lia_ in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2014 | 4079 vizualizari

 

O propunere de aperitiv gustos si foarte la indemana de preparat, cei de la Delaco s-au inspirat cu combinatia aceasta din retetele de pizza (dar fara carne), sunt potrivite si pentru vegetarieni. "Branzicile" Aperifrais infrumuseteaza o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj (cam 1/2 pach-400g)
  • Delaco Aperifrais Italie sau Provence – 12 bucati
  • Masline verzi – 12 bucati
  • Rosii cherry – 10 bucati
  • Ceapa verde – 1-2 bucati
  • Ulei de masline
  • Cimbru maruntit – 1-2 lingurite dupa gust
  • Sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu Aperifrais:

1.Taie ceapa si rosiile marunt si amesteca-le cu ulei de masline, cimbru, sare si piper.Eu le-am calit ca sa nu ude mult aluatul.

2.Decupeaza aluatul în 12 portii (cu un cutit decorativ cu margini ondulate daca ai, daca nu drept).

3.Pune aluatul în tava de copt (pe hârtie de copt).

4.Pe bucatile de aluat aseaza sosul de rosii cu ceapa si maslinele taiate rondele deasupra.

5.Da tava la cuptor la 200 grd pentru 20-25 minute (depinde de cuptor) sau pana se umfla si rumeneste aluatul dupa care lasa putin la racit.

6.Adauga pe fiecare pateu câte o pastila de brânza Delaco Aperifrais si vei avea un platou apetisant.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Se poate imbogati si cu o feliuta de pastrama de pui, mezel preferat, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu Aperifrais" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (27)

xana 1

23.02.2014, 17:44

Arata minunat!!!

simonacallas 1

23.02.2014, 19:03

Sunt fan foietaj, masline, rosii si branza - deci trebuie musai sa incerc reteta. Si, iaca, nu auzisem de Aperifrais - a trebuit sa dau sarci pe gugal Fain, fain.

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 15:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen