Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni

de Tabita _ in Mancare copii, 21 Mai 2014 | 6009 vizualizari

 

Aceasta pasta fina este potrivita pentru bebelusi de la 6-7 luni, dar si pentru copiii mai mici sau mai mari.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • putina sare
  • (piper)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni:

Se spala pieptul de pui, se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se spumeaza.

Se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga putina sare.

Carnea fiarta se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine o pasta fina.

Daca nu aveti blender, pasati carnea si treceti-o prin sita.

Puteti sa adaugati cateva linguri din supa in care a fiert pentru a-i da o textura mai cremoasa.

Pentru bebelusi se pune intr-un castronel si se serveste cu lingurita.

Pentru copii se poate unge pe paine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru bebelusi se va condimenta cu moderatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din piept de pui pentru bebelusi - de la 6-7 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

25.05.2014, 00:17

Da, Mihaela, se poate adapta. Eu am scris varianta cea mai simpla pe care o pot consuma si cei mai mici.

Xandrinne 1

25.05.2014, 00:24

Tabita _ 1

25.05.2014, 11:28

Xandrinne

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute – buburuze