Pate de ficat

de ana in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 5553 vizualizari

 

aspectul nu-i prea comercial ,dar e foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 150 gr unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat:

Fierbem ficateii ii scurgem de apa ,dar mai pastram putin, ii pasam cu blanderul si in functie de consitenta dorita mai adaugam lichid apoi adaugam untul .Pastram la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

ana 1

07.06.2010, 21:23

Asa e Medi ,multumesc

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2010, 11:28

i-ai dat si lui teo?...am zis si eu ca o sa-i fac lui andutu dar nu am blender astept sa castigam concursul si apoi fac si eu

ana 1

08.06.2010, 14:19

Pusi i-am dat si ii place f mult .Merge si pasat cu furculita ,bine n-o sa mai iasa asa fin ,dar gustul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]