Pastrav somonat pe pat de sare la cuptor cu orez salbatic

de RuxyRux in Pastrav, 25 Noi 2010 | 15052 vizualizari

COMENTARII (17)

mena29 1

25.11.2010, 22:53

RuxyRux 1

25.11.2010, 22:54

Menaaaa

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 23:05

Numai cine a gustat orezul preparat cu ulei sau margarina de palmier stie cat e de aromat
Felicitari, o reteta deosebita

RuxyRux 1

25.11.2010, 23:07

Mihaela multumesc

ela 1

25.11.2010, 23:27

acum am fost la cumparaturi si mi-am luat niste pastravi....de abea astept sa-i fac maine

RuxyRux 1

25.11.2010, 23:29

super Ela

kamy 1

25.11.2010, 23:42

bun pastravul,imi placesi orezul la fel...da cu ulei de palmier nu am gatit niciodata super arata 5f

RuxyRux 1

25.11.2010, 23:43

Kamy...

La Ancuta 1

26.11.2010, 00:18

imi place mult pastravul

Ina 1

26.11.2010, 08:04

si mie! Frumoasa prezentare

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:39

la o portie de peste sunt prezenta oricand..................

mena29 1

26.11.2010, 09:05

Am venit din nou ruxy,ma gandesc tot la pestele astatrebuie sa fac si eu duminica

RuxyRux 1

26.11.2010, 09:19

Eiiiiii ma bucur ca va place...merita probat

MotanLaOale 1

26.11.2010, 09:23

excelent

RuxyRux 1

26.11.2010, 11:17

divainbucatarie 1

26.11.2010, 12:18

yammy!

mihaelar63 1

05.01.2021, 00:15

Ce piele frumoasa !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]