Pastrav picant cu portocala si verdeturi

de elucubratiiculinare in Pastrav, 6 Mai 2018 | 3075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc pastrav
  • 2 buc portocala
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri cu pesmet
  • 2 linguri cu ulei
  • 2 linguri ulei picant
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav picant cu portocala si verdeturi:

Curatam pastravii, se spala si se condimenteaza cu sare si piper atat la interior cat si la exterior. Spalam ceapa verde si se taie rondele mici. Patrunjelul si mararul se spala si se toaca marunt.
Amestecam verdeata cu zeama de la portocala, pesmetul, uleiul, sosul de soia si condimentam cu sare si piper. Ungem o forma termorezistenta cu ulei. Ungem si pastravii cu putin ulei (eu am folosit un ulei de masline aromatizat cu ardei mici foarte iuti). Se umplu pastravii cu trei sferturi din amestecul de verdeata si se aranjeaza in tava unsa cu ulei. Verdeata ramasa se presara peste pastravi. Se dau la cuptor pentru 30 minute.

Servim cu garnitura de cartofi natur.

  Se poate inlocui uleiul picant cu o lingurita praf de chilli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav picant cu portocala si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in bacon