Pastrav la cuptor cu sos Meuniere

de stochel in Pastrav, 12 Dec 2012 | 8221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 2-3 pastravi (depinde de marimea pestelui)
  • 1-2 legaturi de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1-2 rosii
  • 250 ml vin alb
  • 50-100 g unt
  • Sare + piper
  • 1-2 lamai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu sos Meuniere:

Se curata pastravul si se presara sare si piper,se unge tava cu unt si se da la cuptor.

Sos Meuniere:

Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 minute. Sosul astfel obtinut se toarna peste pestele scos din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos Meuniere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu fenicul