Pastrav la cuptor cu sos de usturoi

de adnia in Pastrav, 24 Ian 2013 | 13891 vizualizari

 

Am intrat in criza de timp...si apoi intru in alta...si tot asa.
Deci, e timpul mancarurilor extrem de rapide si cu efort putin, dar si gustos, nu?

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 lamai
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 iaurt cremos mic
  • sare, piper
  • cateva frunzulite de busuioc si menta
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu sos de usturoi:

Asadar, am decongelat 2 pastravi, pe care i-am sarat, piperat si stropit cu zeama de lamaie si i-am asezat pe gratarul cuptorului, cu o tava plina cu apa dedesubt. Am dat la foc mic, lasand pastravul sa se gateasca lent.

Cat timp pestele s-a copt incet in cuptor, am pregatit sosul: am strivit 3 catei de usturoi, am frecat bine cu sare si 1 lingurita ulei de masline, am adaugat un iaurt cremos, cateva frunzulite de busuioc, menta si patrunjel. Am servit pestele cu acest sos si decor de lamaie.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]