Pastrav italian

de MyFancyCake in Pastrav, 15 Sep 2011 | 10298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi,
  • 3 linguri ulei masline,
  • 2 catei usturoi,
  • condimente dupa gust (eu am folosit boia dulce, verdeturi italiene, sare, piper),
  • sucul de la 1 lamaie, 
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav italian:

Se curata pestele si se sareaza.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de la lamaie, uleiul de masline si condimente. Cu acest amestec se ung foarte bine pestii.Se lasa pastravul lae marinat (in frigider) peste noapte. Daca nu est posibil lasati-l macar 3-4 ore.A doua zi  dam pestele prin pesmet pe ambele parti.Asezam pestele intr-o tava cu grill.

Lasam pestele in cuptorul incins la 180 grade Celsius pana se rumeneste bine pe ambele parti.

Noi i-am servit cu cartofi de primavara si cu unt aromat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]