Păstrăv în crustă de mălai

de Panacris in Pastrav, 6 Feb 2013 | 4308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • păstrăvi 4 bucăți medii,
  • sare iodată,
  • mălai 4-5 linguri,
  • ulei de floarea soarelui 2-3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv în crustă de mălai:

Peștele se curăță, se spală sub jet de apă rece, se masează cu sare, apoi se lasă la rece cca. 10 minute. Se tavălește peștele prin mălai, apoi se pune la prăjit în tigaia doubleta, cca 10 minute pe fiecare parte. Se servește fierbinte cu mămăliguță fierbinte și mujdei de usturoi. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv în crustă de mălai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

07.02.2013, 00:02

Placeee pastravul !!!
Apropo , am o banuiala , incepi sa cochetezi cu abstractul ?

Bya Ralu 1

07.02.2013, 01:09

bun bun

Panacris 1

07.02.2013, 08:47

Mihaela63 Cu abstract am început Încă nu am un stil bine definit Încerc orice varianta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav in sos de rosii cu vin alb