Pastrav gratinat

de ianculubita in Pastrav, 11 Feb 2012 | 6159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pastrav
  • zarzavat de supa
  • 100g unt
  • 200ml smantana
  • 200g ciuperci
  • 2-3catei de usturoi
  • 1lingura faina
  • sare,piper
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav gratinat:

Pestele curatat,spalat,se pune la fiert impreuna cu zarzavatul,sare si cateiii de usturoi;in acest timp,se pune untul in tigaie,cand s-a topit se adauga faina,apoi smantana si se condimenteaza;daca vi se pare prea gros,se poate adauga putin lapte;

intr-un vas termorezistent,se pune jumatate din sos,jumatate din pestele dezosat,deasupra ciupercile calite,restul de peste,restul de sos si o mana buna de parmezan ras sau cascaval;se da vasul la cuptor 30mi si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav gratinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de iaurt si ghimbir--reteta la steamer