Pastrav cu sos de iaurt

de ANCA in Pastrav, 18 Mai 2009 | 11792 vizualizari

 

Am pastravii, timp putin, se cere masa ff rapid, asa ca improvizez:))

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • un cub de unt
  • condimente pentru peste
  • un iaurt mic
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 catei usturoi
  • sare,piper,cateva ace de rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de iaurt:

Pastravii curatati ii condimentam si ii punem la prajit,intregi, intr-o tigaie in care am topit un cub de unt, pret de cateva minute pe ambele parti.

Iaurtul, impreuna cu ceapa verde maruntita, usturoiul, rozmarinul, un praf de sare si piper, se mixeaza cu mixelul vertical, ar fi mers de minune si cateva fire de patrunjel, dar nu aveam...

Incropim repede si o mamaliguta pe care o asezam langa peste, stropim din abundenta cu sosul de iaurt si ne lingem pe degete la sfarsitul mesei!:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ANCA 1

23.05.2009, 13:11

multumesc, Adriana!..nici eu nu prea vad pestele, fara usturoi, sau macar anumite tipuri de peste,

madi_marin 1

29.01.2010, 19:02

cautam o reteta cu pastrav, ca parca as manca...si am dat de reteta asta. deja mi+e rau de pofta....

ANCA 1

29.01.2010, 22:16

pai, pofta buna, Madi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]