Pastrav cu legume

de abetina in , 7 Aug 2018 | 3262 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati pastrav
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie mare circa 500 gr
  • 4 cepe potrivit de mari
  • 1 lingurita amestec ierburi cu boia
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Se curata pestele, se clateste si se asaza in tava, se adauga peste el gogosarul feliat, rosia felii, ceapa felii, sare, amestec ierburi cu boia, oregano, ulei de masline, 200 ml.apa si se da tava la cuptor iute pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile si totul este fiert.

Timp de gatire cam 40 minute.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos