Pastrav cu busuioc

de Bunica in Pastrav, 31 Aug 2014 | 4421 vizualizari

 

Pastrav cu busuioc un preparat care mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 crengute busuioc
  • 50 ml. vin alb
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu busuioc:

Pestele se eviscereaza,spala,sareaza si pipereaza.

O tava se unge cu o lingura de ulei.

Asezam pestele in tava.

In interiorul lui punem cate o felie de lamaie si o crenguta de busuioc uscat.

Turnam vinul si stoarce zeama de la lamaia ramasa.

Dam la cuptorul preincalzit la 160 grade pana de rumeneste frumos(aproximativ 20 de minute).

Garnitura ramane la alegerea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

bianca92 1

31.08.2014, 22:31

simona72 1

01.09.2014, 09:07

Ce idee buna!! Cu busuioc nu l-am facut...

Lavinia 1

02.09.2014, 19:55

deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cremoase cu feta și roșii cherry – Rețeta care te va cuceri