Pastrama de miel

de Bucataras in , 28 Mar 2018 | 22546 vizualizari

 

100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne miel fara pielite
  • rasnita de sare si piper Kamis dupa gust
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura boia dulce kamis
  • 1 lingura boia iute kamis
  • 1 lingurita chimion kamis
  • 1 lingurita menta uscata kamis
  • 1 lingurita cimbru kamis
  • 1 lingurita coriandru macinat kamis
  • 1 lingurita usturoi granulat kamis
  • 1 ceapa mica
  • 5 frunze de dafin kamis
  • 30 ml de ulei (eu am folosit de masline)
  • vin rosu cat sa acopere carnea
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de miel:

Se curata bine carnea de miel de grasime si de pielite. Se pune intr-un castron incapator impreuna cu ceapa taiata solzisori, condimentele de la kamis, sare si piepr dupa gust, miere, ulei de masline si vin rosu cat sa acopere carnea.

Se amesteca bine de tot si se acopera apoi castronul cu folie de plastic si se lasa la frigider 72 de ore sau se poate afuma dupa plac.

Se scoate apoi carnea din castron si se scurge bine, se taie bucati si se frige pe gratar, cateva minute pe ambele parti.

Se serveste alaturi de mamaliga si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]