Dacă data trecută v-am prezentat budinca de paste în varianta dulce, acum le-am pregătit în varianta sărată, cu 4 feluri de brânză.
Se pun la fiert pastele într-o oală cu 1 l apă clocotită, o lingură de ulei și o linguriță de sare. Când sunt fierte al dente, se dau de pe foc și se scurg de apă.
Într-un vas se rad brânzeturile și se amestecă, se adaugă ouăle, laptele și sare, după gust.
Se toarnă amestecul de brânzeturi pregătit anterior peste paste, amestecând ușor, apoi se transferă într-o tavă de copt unsă cu puţin ulei (aprox 2 linguri).
Se rade și caşcavalul şi se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, aprox 30 de minute.
Timp de pregătire: 20 min
Timp de coacere: 30 min
Porţii: 6
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/11/paste-scoici-cu-branzeturi.html