Paste integrale cu sos de rosii

de Bucataras Medi in Paste, 23 Apr 2010 | 7629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste integrale.
  • 2 cepe.
  • 2-3 catei de usturoi.
  • ulei de masline.
  • bulion.
  • 1-2 frunze de dafin.
  • 1 lingurita zahar.
  • 1 legatura patrunjel.
  • vegeta dietetica.
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste integrale cu sos de rosii:

 Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe cutie. Cand sunt gata fierte se iau de pe foc si se lasa la scurs.
Separat se face sosul de rosii:ceapa taiata marunt , usturoiul zdrobit se inabuse in putin ulei de masline.Se adauga apoi bulionul, frunza de dafin si zaharul.Se acopera vasul si se lasa la foc mic circa 15 min. pana se ingroasa sosul.Se scoate frunza de dafin si se adauga sosul peste paste.Se amesteca bine ,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se asezoneaza cu patrunjel.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste integrale cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

24.04.2010, 22:23

Bunica, de data asta fara carnita..................de post...............

nadina73 1

27.04.2010, 00:21

super bun felicitari si 5 furcu de la mine

Bucataras Medi 1

27.04.2010, 10:35

Multumesc si pup Nadina!................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton