Paste cu ton si legume

de Geanina87 in Farfalle, 8 Noi 2012 | 7890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste (farfalle)
  • 1 dovlecel verde (zucchino)
  • 5 rosioare
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva mare de ton
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • ardei iute uscat (pepperoncino)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si legume:

Intr-o oala se pune apa la fiert.Cand incepe sa clocoteasca se pune o mana de sare,se mai lasa putin,dupa care se pun pastele si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand.

Intre timp se spala bine legumele.Ceapa se taie solzisori, rosiile cubulete sau feliute,iar dovlecelul rondele.Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, se pune la incins uleiul de masline impreuna cu usturoiul,Cand acesta din urma se rumeneste,se scoate si se arunca, iar in locul lui se pune ceapa si dovlecelul.Se lasa sa se prajeasca,iar cand dovlecelul se inmoaie,se adauga rosiile.Se mai lasa 2 minute, dupa care se pune tonul (fara ulei).Se condimenteaza totul cu sare,piper si ardei iute uscat.

Pastele fierte se scurg de apa si se rastoarna in tigaia cu ton si legume.Se amesteca totul si gata mancarea :) Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]