Paste cu sunca si branza la cuptor

de mirela0911 in Paste, 26 Noi 2015 | 19016 vizualizari

 

Merge tare bine la cina! 

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g branza de capra
  • 100 g smanatana/iaurt gras
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 150 g pastrama porc/sunca
  • 100 g cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si branza la cuptor:

Se pun pastele fainoase la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine de apa.

Intre timp se prepara crema. Intr-un bol se pune branza de capra, smantana, ouale, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca. Pastrama de porc se taie cubulete si se adauga amestecului de branza. Se pun si pastele fainoase si se omogenizeaza bine. 

Intr-un vas uns cu putin unt se toarna amestecul, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Cand incepe sa prinda culoare, se scoate tava, se presara deasupra cascavalul si se da din nou la cuptor pt cca 10 minute (pana se topeste cascavalul si devine auriu). Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice paste fainoase preferati (ca si model).

2

Sunca poate fi mai multa sau mai putina, in functie de gusturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de orez cu piept de pui si legume chinezesti