pastele Hutton, delicioase!!
Chiftelutele au fost preparate din ziua anterioara, la cuptor dupa retetab de aici.
Pastele Hutton le fierbem in multa apa cu sare urmand instructiunile de pe ambalaj.
Dupa ce au fiert le strecuram si le trecem sub un jet scurt de apa rece, pentru a a indeparta faina si pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.
Pentru sos curatam ceapa si ardeiul, le taiem cat mai marunt si le punem la sotat intr-o craticioara in care am pus uleiul de masline.
Lasam la sotat 4-5 minute, adaugam apoi bobitele de mustar, sucul de rosii si lasam sa fiarba cca 15 minute.
Diluam amidonul cu 5-6 linguri apa rece, turnam amestecul obtinut peste continutul din cratita, lasam sa se lege sosul, adaugam busuioc verde.
Servim pastele Hutton cu sos de rosii si chiftele la cuptor, toate acestea presarate cu fulgi chilli si busuioc verde.
Pofta buna!