Paste cu sos de fenicul

de ianculubita in Farfalle, 4 Aug 2014 | 6741 vizualizari

 

Imi plac pastele,imi place feniculul si gatit si in salate; va recomand aceasta reteta cu un gust deosebit!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cu paste
  • 1 bulb de fenicul
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de fenicul:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei

In acest timp, in tigaia cu ulei incins se pun ceapa si feniculul curatate si taiate julien si se lasa cateva minute cu capac (trebuie sa ramana putin crocante). Se adauga vinul, crenguta de cimbru, sare, piper, iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga smantana. Dupa ce s-a ingrosat, se potriveste de gust, se adauga busuiocul taiat si se amesteca cu pastele scurse sau se pune sosul deasupra peste paste in farfurie.

TIPS-URI

1

cand adaugati smantana nu lasati sa fiarba prea mult pentru ca se poate taia

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de fenicul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos din soia ''Inedit"