Paste cu sos de dovlecei

de oanapl in Penne, 15 Feb 2017 | 7793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (penne rigate)
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml smantana
  • 125 g mozzarella, taiata cubulete
  • 200 g mozzarella razuita
  • frunze de busuioc
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de dovlecei:

Fierbi pastele al dente, în apa cu sare.

Între timp, cureti usturoiul si speli legumele si frunzele de busuioc. 

Rosiile le cureti de coaja si le tai cubulete.
Dovleceii ii tai cubulete. Cubuletele de dovlecei, busuiocul, usturoiul, sarea si smantana le mixezi pana obtii o spuma.

Torni sosul obtinut peste pastele fierte al dente si scurse de apa, dupa care amesteci usor cu o lingura. Adaugi cubuletele de mozzarella si rosii. Amesteci putin, iar deasupra presari mozzarella razuita.

 Introduci tava în cuptorul preîncalzit, la 200 °C timp, de 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pesto de ardei gras