Paste cu sos Bechamel

de Bucataras Medi in Paste, 8 Apr 2010 | 5892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet paste (eu folosesc paste integrale)
  • - 3 linguri rase cu unt
  • - 2 linguri cu faina
  • - 700 ml lapte
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Bechamel:

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata fierte pastele se strecoara.
Separat intr-un vas se pune pe foc untul la topit si apoi se incorporeaza faina amestecand bine. Se toarna laptele putin cate putin, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se condimenteaza cu sare si nucsoara si se fierbe circa 10 min.
Usturoiul se zdrobeste si se adauga si el.
Acest sos se toarna peste paste si se servesc calde.
Pentru decor se pot adauga cateva frunze de busuioc si cateva cuburi de rosii.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mezze Penne Tricolore