Paste cu sos Bechamel

de Bucataras Medi in Paste, 8 Apr 2010 | 6418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet paste (eu folosesc paste integrale)
  • - 3 linguri rase cu unt
  • - 2 linguri cu faina
  • - 700 ml lapte
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Bechamel:

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata fierte pastele se strecoara.
Separat intr-un vas se pune pe foc untul la topit si apoi se incorporeaza faina amestecand bine. Se toarna laptele putin cate putin, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se condimenteaza cu sare si nucsoara si se fierbe circa 10 min.
Usturoiul se zdrobeste si se adauga si el.
Acest sos se toarna peste paste si se servesc calde.
Pentru decor se pot adauga cateva frunze de busuioc si cateva cuburi de rosii.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]