Paste cu sos Bechamel

de Bucataras Medi in Paste, 8 Apr 2010 | 5829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet paste (eu folosesc paste integrale)
  • - 3 linguri rase cu unt
  • - 2 linguri cu faina
  • - 700 ml lapte
  • - 2 catei de usturoi
  • - 1/2 lingurita praf de nucsoara
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos Bechamel:

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata fierte pastele se strecoara.
Separat intr-un vas se pune pe foc untul la topit si apoi se incorporeaza faina amestecand bine. Se toarna laptele putin cate putin, amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se condimenteaza cu sare si nucsoara si se fierbe circa 10 min.
Usturoiul se zdrobeste si se adauga si el.
Acest sos se toarna peste paste si se servesc calde.
Pentru decor se pot adauga cateva frunze de busuioc si cateva cuburi de rosii.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (2)

nadina73 1

12.04.2010, 15:09

vai ce bine arat felicitari 5 furci mari si late

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 16:19

multu,multu ,Nadina.....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu pesto